Ruten

Du får lov at løbe på en super fed trailrute der er meget varieret.

Vi har lavet den fedeste rute vi kunne finde til dig.

 

Starten går ved Kroppedal Museum direkte ind i skoven på singletrack med det samme. Vi laver en start med et lille loop, så feltet kan strække sig ud.

Herfra går det gennem skoven, med enkelte meget korte passager af grussti, forbi den gamle statue af Ole Rømer, ned til Vikingevejen, som er anlagt af de frivillige i Vikinge Landsbyen ved Risby. Vikingevejen skifter mellem ujævne græsstykker, veje anlagt som for 1000 år siden med tværliggende træstammer og “broer” gennem vådområdet ved St. Vejleå som dengang Gorm den Gamle levede. Det er et helt specielt stykke kulturhistorie, der vil give udfordringer for de fleste trailløbere. Det kan godt blive lidt teknisk her på Vikingevejen, men vi ved I kan klare det.

Ruten runder kanten af Vikingelandsbyen i Risby, og så går det ellers op af bakke mod det sidste stykke singletrack i skoven ved Kroppedal. Sporet ligger på en dejlig skråning, der giver lækre højdemeter på afslutningen af ruten. Det er skovbund i lerjord, så forvent en del glatte passager her inde med mange sving.

Når du kommer ud af skoven igen, så er du næsten i målområdet, hvor vi lover at holde en fest for dig.

Skal du løbe 5 km, så løber du én omgang.

Skal du løbe 10 km, så løber du to omgange. Husk at passere tidtagermåtten efter første omgang, så du får din omgangstid registreret.

 

Vi har lagt os i selen for at lave en super rute, og vi ved du vil kunne lide den.

 

Lidt nørdefakta:

5 km rundstrækning (GPS opmålt til 4,98 km)

55 højdemeter pr. omgang (GPS måling)

1,4 km grus

3,6 km singletrack